Оставете ги да се цапат днес, за да станат каквито поискат утре!

Кампанията “Моята красота. Това съм аз!” стартира темачно на 8 март с официалното представяне на Dove Real Beauty Magazine – ново и уникално по своята същност списание, което разчупва стереотипите и поставя в центъра на вниманието ни реални жени, далеч от стандартната визия, която сме свикнали да виждаме по кориците на модните издания. Между страниците му няма да прочете съвети за това как да стане по-красиви и по-секси, а ще се срещне с историите на жени, които приемат, харесват и обичат себе си. Жени, отдали живота си на това да бъдат успешни, уверени, независими, свободни от предразсъдъци и точно заради това – истински красиви.

Корицата на списанието може да бъде персонализирана и всяка жена има шанса да грее на нея. По време на кампанията инсталация с форма на списание ще бъде на разположение за снимки, в МОЛ Сердика. Всяка жена, която се включи, само след няколко минути, ще държи в ръце уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със собствения си образ на корицата.

Уеб-формат на списанието може да бъде открит на сайта на кампанията www.dovemybeauty.bg, където също могат да се правят дигитални персонализирани корици на списанието.